tidak berak

Hi mummy's all. Baby 2 bln 5 hari. Masuk ketiga hari baby tak berak lagi. Kencing ok, perut tak keras, tak kembung, mood baby meragam pada waktu mlm siang okay nak main ketawa. Normal ker tak berak, baby susu badan jer xda campur. Ank sy yg lain xda masalah mcm baby yg ke5 ni.

tidak berak
2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Hari ini masuk ke 6 hari dah baby dan berak. Berair doh.. Berlendir.. Adakah disebabkan pemakanan saya? Ehmm..

normal kalau fully bf x berak 7 hari.. kalau risau pergi je bwak klinik.. xpon urut / exercise bby..

3y ago

most welcome