supplement

hi mummy, apa supplement yg bole consume untuk kuatkan rahim...saya penah miscarriage 2017 at 20weeks, now try to pregnant again

4 Balas

dapatkan nasihat / rawatan d kk/hospital. suplement luar ni x mbantu pun sbb xboleh ada unsur tuntutan perubatan. produk hanya didaftarkan bawah makanan tambahan sahaja. mmg selamat dmakan tp belum tentu berkesan.

5y ago

u r welcome dear🤗

Better inform doktor masa check up sis. Doktor ada ubat untuk kuatkan rahim

Amalkn minum air pati delima,ia menguatkn rahim kaum wanita

4y ago

Fakta dari mana sis?

inform pada doktor