Makan supplement

Boleh ambik supplement shaklee tak semasa pregnant? Contoh esp untuk kuatkan rahim. B complex sebagai asid folic

2 Balas

Maaf puan sy xambil apa2 supplement semasa mgndung. Tapi kawan saya ada ambil supplements shaklee. Dan dia mmg mengamalkan ESP. Susu badan dia sgt meriah. Tp setiap org lain2 feedback yg dpt. Moga puan pun mdpt manfaat yg baik dr shaklee. Btw, sy xambil sbb suami dah pesan yg ubat klinik bagi dah cukup bgi sy. Saya pun angguk je 🤓🤭 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

bagi saya, ubat dan vitamin dari klinik dah cukup. biasanya nurse akan suggest kalau kita perlu. kalau tak, puan rujuk apape suppliment tu pada nurse atau doktor lebih baik