Baby kepala kecil 37w

Mummy ada yg sama x? Sy 37w bdn kaki bby ok cuma kepala sja kwcil 😣

3 Balas

mcm saya juga, biparietal diameter kepala baby kecil 2 minggu dr gestational age.. tp head circumference, abdominal circumference dan femur dia ok... dr ckp most probably sbb genetics..sbb sy muka bujur... so baby pun bujur juga kepala...

6mo ago

Yka .harap normal la kn.

sy pulak kes perut baby kecil 😅 ni pn kne tahan wad smpai bersalin sbb da nk hmpir 40 weeks x bsalin lg sdangkan ada contraction kerap

6mo ago

semoga dipermudahkan urusan.. alhamdulillah sy da slmt bersalin

Kadang scan pun xtepat sngat sis. Saya scan last 39w1d pula berat baby 3.5kg. Pastu 39w4d kluar baru 2.96kg 🤣

6mo ago

Tq sis.tgh tunggu hri due 29/11 rsa kerap sakit dh.kot esk lusa kena tahan wad xtau la banak awai la kite🤣