Recommend baju baby 🙏🏻🥺

Hello mummies!🌼 Boleh recommend baby rompers & sleepsuit yg ada corak comel2 dan kain lembut dan 100% cotton? Harga yg mampu milik pls 🥺 taknak terlampau mahal. Baju baby girl or boy tak kisah, itu cuma warna dan corak ☺️ Prefer beli dekat shopee atau lazada. Tak berapa larat nak jalan lama2 penat 😅 Komen link ya mummies 🙏🏻 Tq! ❤️ #bantusharing

18 Balas

Kalau pendapat sy,sis try beli brand Pureen,Fiffy,Anakku,Tollyjoy,etc yg kebanyakkan brand yg ada di Aeon Big,etc Mall sbb brand tu mampu milik dan sis boleh beli secara online kat shopee atau lazada tp kalau beli kat lazada brg lambat sampai sbb sy byk kali kena even beli brg yg di order tu area selangor.sy dduk kl.so rasa pelik tiap kali beli kat lazada brg lambat sampai😅better sis beli kat shopee.very recommended sgt. Kalaupun ada sale kat mothercare or etc branded item bagi sy ttp nampak mahal lagi² kalau sis cari brg yg mampu milik.

sis kat shopee banyak yg murah2❤️ comel2🤣🌹❤️..type je cute romper kat shopee or lazada... haa nanti bersepah keluar 😂🤣😂😂🤣😍😍😍😍saya pun beli kat shopee je 🤤saya recommended kavkaz shopee... banyak cutecute... saya borong disitu

1y ago

yahh ❤️🌹 quality nya pun nice... kavkaz ni banyak romper and sleepwear.. selain kavkaz pun ade lagi.. yg lain❤️🌹 banyak sgt kat shopee tuu 😂😂😂

Search je kat shopee baby rompers atau baby sleepsuit. Keluar semua untuk boy & girl. Comel2 & memang cotton. Banyak pilihan, murah2 juga mostly dari China. Tapi bahan cotton, warna pun cantik macam brand mahal je hehe

shopee je sis,ada yg 6 helai baru rm30 ,baby romper 3helai baru rm20.. saya ni kalau blh murah mmg murah,yg penting tgk review parents lah okay ke tak kain dia takut bby panas hehe,search je mesti keluar yg murmur

1y ago

cari kat shopee , tiktok je sis. byk je baju cantik2 kain2 best yang murah. Haritu sy beli set rompers dgn sleepsuit rm50 je tiga helai. Itu yang berdesign. Yang patern simple2 lagi murah.

1y ago

bnyk sy nmpk di tiktok tpi kebanyakan random design. 😅 Sis ada jumpa tak yg boleh pilih design? bgi link tiktok nya pls

join group telegram ps ni awak. baju branded mcm next tengah ada sale. sale 80%. ada baju jatuh harga 20rgt mcm tu https://t.me/pstyn

1y ago

eh tengok ramai je yg join group ps tu awak. baru masok ramai. kalau buat private org xley msok group tu. sy pon sure sgt. sy bg link mmg dr tele ps tu. dia skrg tengah borong barang dkt mothercare dgn next

mothercare, bonds. next uk. anakku, fify. ikut bajet awak. sy prgnant kalini beli smua bonds

1y ago

https://chat.whatsapp.com/DPIUAL4veQfHNf6xrOKEm7

saya beli kat zalora banyak pilihan. h&m punya rompers kain best.

Boleh cuba website Manjaku

shopee pun bnyk helok🤭

1y ago

Kalau ada yg elok, boleh juga bagi link 😔