Recommend baju baby 🙏🏻🥺

Hello mummies!🌼 Boleh recommend baby rompers & sleepsuit yg ada corak comel2 dan kain lembut dan 100% cotton? Harga yg mampu milik pls 🥺 taknak terlampau mahal. Baju baby girl or boy tak kisah, itu cuma warna dan corak ☺️ Prefer beli dekat shopee atau lazada. Tak berapa larat nak jalan lama2 penat 😅 Komen link ya mummies 🙏🏻 Tq! ❤️ #bantusharing

18 Balas

baju untuk lelaki zda ke

Shopee,nama kedai fancy baby

Babyshop so far the best

1y ago

Baby shop byk outlet kt kl Kalau nk beli online pun boleh Babyshopstores.my

mothercare 🥹

dlm tiktok sis

Little stars

tiktok sis

shopee