Recommend baju baby 🙏🏻🥺

Hello mummies!🌼 Boleh recommend baby rompers & sleepsuit yg ada corak comel2 dan kain lembut dan 100% cotton? Harga yg mampu milik pls 🥺 taknak terlampau mahal. Baju baby girl or boy tak kisah, itu cuma warna dan corak ☺️ Prefer beli dekat shopee atau lazada. Tak berapa larat nak jalan lama2 penat 😅 Komen link ya mummies 🙏🏻 Tq! ❤️ #bantusharing

18 Balas

saya beli kat zalora banyak pilihan. h&m punya rompers kain best.