INGIN TAHU TANDA² AWAL MENGANDUNG

mummies² semua, tanda² di awal prengnt mummies semua cmne?

14 Balas

Sblom due tarikh period yg rse simptom sy sllu kerap kencing, mngntuk cpt letih walau xbuat apa, cramp kat ari2, xbleh bau2, breast sakit, kerap demam Lps trikh period dlm 4week dh simptom sy dpt spotting sikit je mcm bebenang drh time lpz kncing gitu, pinggang skit sngt2, mual loya, pening, pedih ulu hati, craving mkn2. 7week- dh start kurang selera mkn, loya muntah2, lg kerap sakit kepala, kluar spotting jugk tp skli kluar tu je time lpz kncing just wrne coco, kdng skit pinggang, perot rse tk selesa. Doakan kndungan sy kuat dan mmbesar dgn sihat ye mommy ?

4y ago

Aamiinn ya mujib. Hehe insyaAllah ade tu nnti fikir positif je. Moge ade rezeki sis pulak bulan nie?