INGIN TAHU TANDA² AWAL MENGANDUNG

mummies² semua, tanda² di awal prengnt mummies semua cmne?

14 Balas

Kalau sy selalu rasa panas wlaupon malam dh bukk aircond pon panas xnk pkai slimut then kuat makan smpai order 2 bungkus ayam gepuk?ketiga payudara tu mcm sakit nyilu2 trdetik jugk mcm pelik je aku ni tp xsure sbb xdelay period lg tp sbb trtanya2 sy terus check 1 minggu awal sblm period & naik double line tp samar sejak tu hari2 check n line makin pekat sampai la due period skrg dah 3 bulan nk ke 4 bulan?

4y ago

Aminn tengkiu awk..moga awk jugk dipermudahkan untk dpt zuriat secepat yg mungkin?