INGIN TAHU TANDA² AWAL MENGANDUNG

mummies² semua, tanda² di awal prengnt mummies semua cmne?

14 Balas

Alhamdulillahh sy dapat tanda seawal 3week.. sy kerap demam selesma,sakit2 badan, sakit kepala,kentut,sedawa,bdan jd mlas,rasa mengantuk je,seawal 3week 4day sy test upt dah dpat double line samar...alhamdulillahh lepas date period upt dh makin terang.. skrng baru 5week2day harap yg kali ni bertahan smpai bersalin..sbelum ni sy pernah misscarige 2x..semoga ada rezeki sis bulan ni🤩

4y ago

sy diakan kesihatan sis dn baby sihat dn mendapat zuriat y comel, soleh/solehah... insyAllah sis, doakn sy juga..