Nipples melecet

Mummies yang pakai breastpump help me😢 Saya sebelum ni pakai pump autumnz swift and memang selesa, breast pun kosong. Baru ni start pakai handsfree pump autumnz trinity 2, size 24mm. Nipples saya ukur 22mm. Supposedly ok la kan. Tapi masalahnya asik melecet je kalau saya pakai handsfree pump ni. Kenapa ya😭😭

1 Balas

awak pump berapa lama ya? awak ukur size before pam atau selepas pam? cuba ukur nipple awak semula

2y ago

Saya pam setiap 2/3 jam. Susu ok tapi nipples pulak melecet 😢