Handsfree Pump

Salam ibu ibu dalam ni. handsfree pump memang bukan semua orang sesuai eh? Sebab saya pakai corong sebelum ni then bila dah nak masuk keje ni try la beli satu handsfree tapi takde susu keluar pun 🥹 ke ada certain breast je sesuai pakai hansfree? #firsttiimemom

2 Balas

Puan, kebiasaanya pam handsfree dtg dgn saiz corong 28mm. Mungkin terlalu besar untuk puan, puan boleh cari satu part yang nama nya INSERT yang sesuai berukuran dengan saiz nipple puan.

1y ago

Cuba sis beli insert disini

size corong pump handfree awak dh betul? cuba tengok dkt breast shield size apa?

1y ago

24mm tapi sy dah letak insert pun sama.