sakit perut bhgian knan

Hello mummies, usia kndungan sy 37 minggu..normalkah skit perut bhgian kanan? Smlm nya skit bhgian bawah kanan, skrg skit selari dgn pusat bhgian knan prut.. Ptut kah sya ke hospital?

1 Balas

Saya pun sama.. masih sakit kdg2 walaupun dah 34 hari Lepas bersalin.. masa pregnant, saya check dgn doktor., doktor kata sakit tu mungkin otot bahagian kanan tu stretch banyak..

5y ago

Huhh smpai x larat byk gerak.. Baring sj .. Hrap2 bole hlg skit ni 😣 tkut baby ada apa2 sj