sya dh 37 mggu 1hri,sya alami skit bdn,skit bhgian kmluan, kuaq lndir brwrna hjau.tu tnda brslin ka?

2 Balas

Dulu saya pun keluar lendir hijau jugak mula2 tu. Lepastu dalam 2-3 minggu keluar lendir warna coklat pulak then rasa keluar air laju sangat. Kalau sis keluar lendir coklat terus pergi hospital okay. Jangan tunggu dah. Sbb tu tanda nak bersalin

Kalau dah keluar lendir hijau tu better terus pergi hospital cepat sis. Jangan tangguh2 lagi.

1y ago

sya dh pi hosp sis..tpi doc check xda apa2 msalah..ank n kshtn baby smua dlm keadaan sht..cma rsa sakit tramat time kna seluk n bnda apa entah dkt kmluan..jdi serik pulak..tpi doc psn kndungn skrg dh 37mggu lbih kna brjga2 klau kuaq lgi tnda2 mcm drah,cairan coklat,kuaq air..trus pi hosp..