Bayi kembung perut

Mummies tolong kalau baby kembung nak buat camana? Bby sy sebulan

8 Balas

Tuam perut selepas mandi, sapu minyak angin dan buat urutan I ❤️ U Tapi kadang-kadang masih kembung juga. So tenangkan bayi dan sapu minyak lagi dan urut belakang badan bayi. #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Sapu minyak yg bersesuaian di perut,belakang badan, tapak kaki, dan betis bayi anda... Picit2 plahan betis dia smpi dia sendawa atau kentut... Insyaallah...

boleh try tuam perut baby...mcm mak sy, slalu guna tungku besi dewasa tu...lapik napkin ngn daun sireh, letak skejap bg suam ja dkt tungku tu, dn tuamkn kejap kt prut..

3y ago

saya due 12/3 .hehe ..baby march

sapu minyak kayu putih ka yuyee ka baru barut perut sama lampin ka baru kasih panas tapak kaki sama minyak juga...

Buat urutan I LOVE U atau urutan U slowly sambil sapu minyak perut.

buat urutan I L U dan senaman kayuh basikal.. boleh google caranya

sapu minyak yuyi di perut dan tapak kaki bby