Banyak angin normal ke?

Hi mummies. Sy da 14week 2day. Dri awal pregnancy smpai skrg sy ada alahan yg sgt teruk. Boleh dikatakan pg ptg siang mlm muntah xkira mkn ke tak. Puasa pun brapa hri da sy tinggal. Serius mmg xlarat. Malam2 xleh tido sbb terlalu byk angin. Kdg2 angin smpai naik ke kepala. Berputar rasa dunia. Gelap sekejap pndangan. Dgn asik sendawa je. Loya smpai asik nak muntah. Ada solusi tak? Please help me. Tak tahan hri3 mcmni 🥺

5 Balas

Sis cuba la ambil magnesium oil macam yang saya share gambar ni.. Badan sis dah bagitahu yg sis kekurangan magnesium tu.. Nak share dengan janin lagi.. Magnesium ni mudah susut tau dari badan.. Nak nak bila sis muntah, loya, sakit kepala semua.. Makin berkurang magnesium dr badan. Kalau nak cuba magnesium oil ni boleh pm saya. Saya bantu sis mcm mana cara guna pakainya.. Lagi bagus kalau sis ambil magnesium flakes sekali buat rendaman kaki. Ni no saya kalau sis perlukan bantuan. http://wasap.my/60173703369/Magnesium.Oil

sama alahan mcm sya sis...masuk 4 bulan beransur oke..muntah pun seminggu sekali je masa 4 bulan preggy...masa 2&3 bulan tuu,sma mcm sis..balik2 muntah

Normal..sy msuk bln k 5 bru kurang angin..hrp bersabar😀

sy 5 bulan pon msih angin lg.. terutama bila lewat mkn

nrml sis alahan mmg cm2