Air ketumban kurang 34 week

Hi mummies, saya skrg 34 week.. air ketumban kurang.. now dkt hospital.. pergerakan baby alhamdulillah ok.. tp kena warded smpai minggu dpn untuk tgok air ketumban tu masih kurang atau tidak.. klau kurang jugak stay smpai 37 week & induse.. doakan saya & baby ok ye..

1 Balas

Awak pegi scan lagi ke atau masa scan dekat kk mmg dr bagithu air ketuban kurang ? Saya last scan 28 week.. Skrg dh 32week.. Tk de la hirau nk scan tapi risau jugak kalau air ketuban kurang..

3y ago

dtg sbb nak scan.. then dpt tau yg air ketumban kurang.. tu yg warded