Minum coke

Hi mummies. Saya skrg 12 weeks teringin betul minum coke 😭 husband beli and saya rasa sesudu je. Betul betul buat rasa rasa je. Okay ke mummies? Sesudu tak effect apa apa kan? Membuak buak rasa nak minum. Tapi jamah sesudu pun rasa bersalah dekat baby

27 Balas

Sama la macam sy. Kadang2 teringin minum air gas. Tapi sy rasa sikit je buat hilang ngidam hehehe.

Sy pernah minum masa 4w prgnt…alhamdullilah xada apa..kalau awk teringin…minum la sikit…

Cube try minum air sunquick sejuk.. blh hilangkan ase nk minum coke

Saya minum je wak... 😅 lepas ngidam... tpi jngnle bnyk sgt....

ok je . saya minum hari² coke alhamdulillah oke

Sya pula benci minuman bergas 😂

Allah hai😅😅😅