Baby Hiccup

hi mummies ! saya sekarang tengah pregnant 7 months, banyak saya dengar tentang baby hiccup dalam perut tapi sampai sekarang saya tak pandai nak bezakan antara hiccup dengan kicking. untuk kicking counter, perlu ke saya bezakan dua ni ? thanks !

1 Balas

baby hiccup rasa dia macam denyutan jantung , tapi dia berlaku dalam 10 ke 15min paling lama , dan dia ada rentak tersendiri . kalau baby kicking kita akan rasa dalam sekali dua sahaja