baby hiccup

hi moms , nak tanya , normal ke bby hiccup setiap kali ketawa .. asal ketawa mesti hiccup .. risau pulak 😅 sbb x prnah tengok bby org lain mcm tu .. btw bby dah 6 months

4 Balas

Hahaha I pun nak tanya soalan yg sama... baby I baru 6 bulan 1 hari, if he laughs sure will hiccups after that

Normal.Sebab baby saya pun skrg dah masuk 6 bulan,asal gelak mesti camtu.

normal kot, anak saya kalau terlebih excited lepas tu mesti hiccup juga

mine like dat too..it's fine