SWEATING

Hi mummies, saya dah masuk 34weeks 3days saya taktau kenape start start dah masuk 30weeks under tetek i peluh cepat . Bawah tetek ni dia ti mengalir smpai perut kalau pakai baju. Ni normal ke

2 Balas

Hehehe hi. Dont worry. Normal sangat2. Hormone buat kita panas and berpeluh. Saya awal2 lagi memang panasss sgt nak aircond je. Senang berpeluh.

sama la saya pon lagi ni dh 34weeks 4days berpeluh smpai melecet kt bawah tetek.