Pregnancy milk

Hi mummies, saya baru dapat susu ni from scan kelmarin. Saya tak minum susu dan tak tahu bila waktu yang elok untuk minum. Harap ada yang sudi bantu. Terima kasih ❤️#ingintahu

Pregnancy milk
2 Balas

Minum susu jarakkan 2 jam dgn masa mkn pil naikkan HB tu (Iron tablet,dll). Susu boleh ambil 2x sehari. Sis 1st trimester? Boleh cuba dulu, klu serasi teruskan, klu x simpan dulu. Sbb mcm sy 2nd trimester bru boleh consume susu pregnant, masa 1st trimester sy jd cirit birit. Badan setiap org penerimaannya lain2.

2y ago

Oh macamtu. Saya tak pernah minum susu serbuk jadi saya clueless. Sekarang masih 1st trimester. Insyallah saya cuba minum dulu dan terima kasih bagi saya information. Truly appreciate it 😁

Klu xde alahan, boleh minum skrg. Klu serasi, blh smbung beli yg bsr.

2y ago

Sama2 ☺️