keputihan berserta darah

Mummies.. Pagi ni nk pegi toilet terperasan ada keputihan bersama sedikit darah.. Bau pun mmg bau darah.. Normal ke x ye?. Ke ada sebab lain?. Skrg x sihat sangat dan batuk2. Sy minum cap kelapa laut afrika sbb doctor kata boleh.. Please mummies. Share experience.

2 Balas

Tak normal tu mommy. Mommy tgh pregnant ke sekarang? Seeloknya segera ke hospital jika ada bleeding atau spotting masa pregnant. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya ye mommy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers