Ruam/hives/gegata?

Hello mummies, need help how to remove this 🙏🏻 Dh pergi klinik and doctor bagi hydrocortisone. Still x hilang, help #mommybuntu #mommybuntu #1stimemom #

Ruam/hives/gegata?
8 Balas

basuh semua cadar, sarung bantal n baju dia . kalau ada karpet simpan dlu. tu semua boleh trigger gegata. mcm sy kalau dah kena xboleh pijak langsung karpet sbb habuk tu trigger. bdn kena kipas or aircond xboleh panas nnti gatal. try dptkan cahaya matahari pagi utk anak. then mandikan air garam

Kena cari puncanya puan. Mungkin sebab habuk pada karpet, atau bulu kucing atau pemakanan. Krim tu sekadar membantu pada yang dah sedia ada je. Selagi tak elak punca, selagi tu akan jadi lagi.

sis boleh cuba skeenz by tasneem sis.. sy sndiri guna sis😊... anak sy pom gune yg nim.. klau sis bermint boleh www.wasap.my/60138661354/nakskeenz

hi sis, ank dh ok? anak sy pun tiba2 ada hives, sblm ni x.

5mo ago

boleh tahu updte terkini puan

puan boleh kongsi update terkini ?

maybe berpunca pada cadar tilam..

lap badan anak ngan air garam..

Cuba guna krim youbaby