Nipple kedalam

Hi mummies, nak tanya Mcm mana cara nak kluarkan nipple yg kedalam? Now saya masih dalam 1st trimester, kalau boleh nk kluarkan nipple sebelum susu ada. Tapi problem nya breast saya bengkak sangat so klau nak pam tu terlampau sakit. Ada cara lain tak?

1 Balas

masa pregnant tak perlu pam. awak beli nipple puller, praktis hari hari untuk biasakan puting timbul.

2y ago

kalau nipple kedalam pun dont worry, baby still boleh menyusu sebab baby menyusu kat area areola. kalau baby dah kerap menyusu, puting boleh timbul terus.