Cuti bersalin nak habis & Kene hantar anak ke rumah pengasuh bayi

Nak Tanya mommies , apa perasaan bile dah nk habis cuti bersalin Ni .... Dah nak start kje da pulak... 😭 And Apa persediaan mommies & baby untuk hantar anak ke rumah pengasuh ... Boleh Bantu ? #First_Baby

1 Balas

Persediaan yg paling penting adalah mental mak mak. Kena kuat sis. Cari yg betul2 awk rasa blh percaya tp pun jgn percaya 100%. Stay alert sentiasa ye. Penat minggu pertama & kedua and akan ada masalah lain2. So awk kena betul2 prepare mental utk tu.