Baby kecil

Hi mummies. Nak tanya, macam mana ye nak baikkan berat baby dlm perut? Saya skrg 31minggu, berat baby dlm 1.4kg. Doctor kata kecil sikit tp dia takde suruh buat apa2 pun. Ada apa2 ke patut saya makan? #bantusharing #firstmom

17 Balas

sy dulu 35w doc ckp baby kecik. 2.33kg. sy makan makanan bersusu. minum susu dutch lady full cream setiap hari satu kotak setiap malam. kadang 2 kotak. anak lahir ngam 39w berat 3.00kg