BABY KICKING

hi mummies, nak tanya korang first rasa baby kick / pergerakan kat perut berapa weeks? its my first pregnancy and 16weeks dah

61 Balas

Saya masa 20 weeks baru dapat rasa. Now dah 25weeks 3days. Tadi baru g scan gender, inshaallah baby boy 🥰first baby jugak ..

Klu sulung mmg xperasan baby kicking.. biasanya 20++ w Bru dpt rse.. N mse sy yg anak kedua 16w da dpt rse baby kick tu...

Saya pun 16 weeks otw to 17 tp masih dilema mcm mana rasa baby gerak. 🤔 nk kata baby, Tp Takut bowel movement 🤔🤔🤔

4y ago

Rasa dia halus2 ja sis.. hihi dia x berapa kuat sngt . Lagi2 time baring mesti rasa dia gerak...

Semua org tak sama sis. 1st baby sy rase mase da nk masuk 5bln lbh. 2nd pregnancy ni mase 17minggu da rase gerak2.

15 minggu dah rasa.. Walaupun lembut je. Dia mcm bubble2 kecik. Ingatkan lapar rupanya itu pergerakan baby 😅

Kalau fira dalam 20weeks gitula sebab anak first heheheh. Rasa slow je sekarang dah 27weeks kemain kuat nendang

Sy pn 16weeks . Dia x dela rasa baby kick kuat. Rasa slow2 ajer.. denyur2 gerak2 manja gitu. Hihi❤️❤️

Sy pun tak tau. Sbb xdpt nk beza baby kicking dgn angin bergerak dlm perut. Xde pengalaman. Ank 1st. 😅

4y ago

Sama la..sy pun xsure..

17 week dh rse gerak2..jentik2. Kesna sini.hihi.bergelombanv je rse dlm sne..ngilu bila dia gerak