Baby 🍼🍼🍼🍼

Hi mummies. Moga sentiasa sihat 😊 Alhamdulillah usia kandungan saya sudah 19w lebih. Tapi masih confuse utk rasa pergerakan baby 😅 Mummy lain mcm mana? Boleh share tak, rasa pergerakan baby tu mcm mana?

3 Balas

Saya mula rasa betul2 gerakan baby atas 20w dalam 22w baru bolee rasa berombak perut n bolee nampak perut tuu berbentuk bila bby tendang 🤭Jangan risau sis kadang baby ada aje gerak cuma kita yang xperasan.Kalau nak fokus bolee try baring mengiring kekiri sambil rehatkan badan nanti dapatlaa rasa baby gerak

Klu sy masa 19 ke 20w, rasa mcm gelembung angin bergerak dlm perut. Cuma kena fokus baru rasa. Dari 23w, dh boleh rasa baby bergusti dlm perut 😂 mmg lebih jelas pergerakan. #firstbabyexperiences

rase mcm kena jentik halus😂