Braxton hicks

Hi mummies. Maaf nak tanya pengalaman mummies semua, sbb saya first time. Kalau kita kerap kena braxton hicks or false contraction tu maknanya dah makin dekat nak bersalin ke? Saya kena makin kerap and duration tiap kali kena tu makin lama. Skrg saya 36w 2d. Thank you in advance ❤️ #firstbaby #firsttimemom #ingintahu

2 Balas

kalau kerap dn selang masa dekat2 kita xpanggil braxton hicks dh. itu real contraction. nak kepastian boleh cuba check dkt private clinic

8mo ago

Aamiin aamiin. Thank you ❤️