Selsema

Hi mummies.. Kalau baby 16 days selsema, kahak. Apa mom patut buat... ?

1 Balas

Sis, sy suka ikut petua org india. Ambil daun sirih, layurkan dkt api, tgh² suam tu, sapukan balm apa² pon dkt dada baby, then tekapkan daun sirih tadi. Suam² tu sis kena elok², jgn suam sgt. Ikut kulit baby ya. Buat tekapan depan dada dan belakang. Then barutkan baby. Biar semalaman. InShaaAllah nanti baby akan lega sis . Sy dah buat. Alhamdulillah

5y ago

Sama² sis . Semoga semuanya baik² belaka ntk anak sis