Formula Milk

Hello mummies, i try Snow, my baby sembelit. Then I try Dutch Lady, tak sembelit but then dia kerap muntah. Issit normal? Or I need to change the milk fornula milk?

1 Balas

Kerap muntah petanda x bagus untuk anak .. awk tukar susu .. selang seli tak? .. ermm means bile dia da try 1 tu jgn terus tukar .. selang selikan dgn susu yg dia minum skrg biar sebati .. kalau dia mcm cirit birit byk membuang jgn risau tu normal