Water bag big

Hi mummies can i know if water bag big any prblm for normal dlvr? Now i 37eeeks

2 Balas

Air ketuban banyak not a big problem kalau nak normal deliver. Because the water bag will pop. Problem for air ketuban yang banyak is the baby mungkin boleh pusing2 lagi when actually when 37 weeks, the baby should already masuk laluan. If your baby already masuk laluan, nothing to be worry. Worry only if your air ketuban berkurang below than 10. Because bahaya untuk baby kalau air ketuban kurang. And will emergency czer if that happen.