Kurang selera makan

Hi mummies boleh share tak makanan2 apa yang mummies2 makan. Saya dh msuk 12 minggu, selera makan berkurang. Ada tak yang macam saya?

2 Balas

makan buah

1mo ago

Syaa cuma boleh mkn buah tgh hri je sis. Sbb first pregnancy pernah ada kes glucose tinggi. So doktor tak saran kan makan bnyk buah sbb dlu saya terlampau kerap mkn buah