Breastfeeding milk increasing tips

Hi mummies, bayi I dah masuk 2 bulan. Saya direct feed sahaja. Tapi kekadang, saya pump sebelah breast, bila saya menyusukan dia, saya cuma dapat 2oz bila pump selama 20 minit. Saya akan start kerja bulan depan. Saya risau saya tak dapat pump susu untuk kegunaan sehari. Saya sedih bila tengok ibu-ibu lain post di Fb, mereka pump dapat 12oz.?. Ada petua boleh tolong share. Terima Kasih

1 Balas

Kena positif sis..jgn stress..amek milkbooster Set kt mind nk fully bf Makan makanan yg boleh tambah susu badan. Semoga berjaya