TAK BOLEH ANGKAT SUPPORT KEPALA

Hi mummies, baby saya sekarang dah 2 bulan 23 hari tapi saya perasaan dia masih belum boleh angkat (support) kepala dia. Kalau dukung berdiri still saya kena support leher dia. Normal ke ? Umur berapa baru baby boleh angkat kepala ? Ade tak anak mummies yang macam baby saya ? Thank you #ingintahu #pleasehelp #firstmom #seriusnanya #firstbaby

14 Balas

maaf nk tnya kt sni. bayi tummy time start umur berapa ? sy cuba buat tummy time kt anak 1 bulan 20 hari tp dia suka angkt kepala pstu muka dia suka tersembam kt tilam trttup hidung atau pun dia suka jilat2 tilam. jd sy stop tummy time.

1y ago

Cm saya ank saya bru 13 hari kpla da keras boleh angkt normal ke