Muntah bayi .

Mummies , baby saya muntah banyak malam tadi lepas menyusu . Dia sendawa sekali keluar muntah macam ni , ada sedikit berlendir tapi baby saya tak batuk atau selsema . Adakah lendir tu normal atau sebenarnya baby saya tak sihat ?

Muntah bayi .
1 Balas

Minum susu apa? Masa sendawa tu baby nampak struggle tak untuk keluarkan muntah tu?

3mo ago

I see. Pendapat saya, anak awak overfeeding ni dan ni kita tak panggil muntah. Ni jeluak. Kalau muntah, baby nampak struggle dan akan meragam.