Vitamin untuk tambah selera baby 4bulan

Mummies , ada tak yg pernah guna atau tahu tentang APPETON BABY DROP ni ? Betul ke boleh tambah selera baby untuk minum susu ? Baby saya 4bulan dah kurang minum + berat badan dia pun grafnya borderline jee. In law saya suggest guna ni . So kalau mummies ada pengalaman boleh share tak .

Vitamin untuk tambah selera baby 4bulan
2 Balas

If your inlaws paed, boleh follow. If bukan, nope. Especially when your baby belum pun 6m. Totally depends on susu kan. So nak bagi any benda asing sila rujuk paed. Bukan doctor biasa ya. PAED yg check your kid

baby drop ni hanya dktr paeds yg suggests dan approve utk diberi pd bayi. sbb lain bby lain dosage. rujuk dktr yg merawat bby dlu ya.