Tambah berat badan

Suggest kan vitamin untuk anak umur setahun yang boleh tambah berat badan anak .. ada vitamin lain ke selain appeton baby drop?

3 Balas

xde sis.. klu anak jnis x makan, telan lah segala jnis vitamin pun memg berat x naik..

1mo ago

hahah psp pesan sediakan hidangan berkalori tinggi, so anak makan sikit pun kalori cukup. tp hasil dia mak yg naik berat🤣😂🤣🤣 sbb lagi makanan bercheese bersantan tu buat lagi kenyang so anak makan sikit. yg tukang habiskan nye kena mak la kan bazir buang dosa plk 😂

tambah berat dgn makanan. kalori yg diambil tinggi & lebih dr kalori yg diguna

umur anak?