Simptom pregnant?

Hi mumehh semua. Saya skrang ni dalam proses TTC. Seminggu sebelum tarikh period, saya da rasa cramp dekat perut. Keluar lendir putih. Plus ada rasa something nak keluar dr faraj (rasa mcm ada air keluar). Siap pakai pad. Tp tak ada juga. Rasa kejang kaki. Time tido malam boleh bangun sbb kaki cramp. Kadang rasa mcm senggugut smpai lutut pun sakit(sakit umpama period pain). Lepas tu breast sakit on off. Ada waktu mengeras. Dekat nipple tu sakit. Pinggang sakit. Perut kembung. Hari ni tarikh sepatutnya saya period. Tp tak ada tanda. Sy mengharap ada rezeki buat sy. Ada tak mumehh dpt simptom macam ni dan tau tau memang pregnant?

2 Balas

kalau boleh beli upt jenis strip banyak². saya beli dari shopee, cari sensitiviti 10miui. tiap kali lewat period saya test . sekali tu je saya tak test sebab rasa dah fed up, rupanya dah mengandung walaupun diberi pinjam sekejap je 🤗 kali ke dua sekarang pun saya check pakai upt jenis strip yang sama . beli dan test je tiap kali rasa dah lewat period atau ada simptom hamil

1y ago

kita sma sis.. time dh mls nak cek2, tba2 ada isi.. tp sma jga 3 hri lpas tau pregnnt gugur..

beli upt