Baby newborn muntah memancut

Hi mum. Saya new mom. Baby baru 19hari. Harini 2 kali bby muntah memancut susu. Apa sebab nya ye? Lagi satu bila menyusu botol dia punya penafasan tu macam ada bunyi. Tapi bila tidur tada bunyi pulak. Selsema on off batuk tada. Macam mne yee

2 Balas

sendawakan anak x lps menyusu? baby mmang mudah jeluak..

12mo ago

mebi overfeed.. periksa sentiasa perutnya..kena selalu urut perutnya.. tapak kaki.. betis & blkg.. newborn mudah kembung.. anak sy dulu muntah jgk pergi kecemasan doktor ckp kembung jd urutlh selalu perutnya.. klau awak bf..jaga pemakanan awak..