Mummy please jawab

Hi mum , pernah tak mcm mggu lepas buat upt samar then buat lgi satu line then mnggu ni buat samar lg 🥹🥹 mcmni consider apa yaa

6 Balas

sy pernah mcmni . test hri hri smar je .takde progress kat line T tu . pekat pun tidak . tetap smar ..sy guna dip n tell jgk , smar . masatu 3w2d , 4w sy bleeding dan gugur . kandungan tak menjadi . biasa nya kalau dah jrk berapa hari , line T akn pekat . kalini sy pregnant , shri sblm priod smar , hri ke 4 lewat dah terang sgt sgt . masatu 4w . apa apa pun bole try upt lainn ok . smoga ada rezeki awak .