Mummy please jawab

Hi mum , pernah tak mcm mggu lepas buat upt samar then buat lgi satu line then mnggu ni buat samar lg 🥹🥹 mcmni consider apa yaa

6 Balas

sy Bulan Lepas upt samar² 5hari berturut test dpt Samar²...pastu minggu lagi satu Tu sy buat test lagi pon Samar²..pastu selang brape Hari minggu Tu sy buat lagi dah xda line dah..sy chemical pregnancy...pegi klinik doktor test urin Naik 1line sy tunjuk upt sy kat doktor dia ckp tggu 2,3hari lagi sblm period next month Kalo Ada darah keluar mksdnya sy chemical pregnancy...jika xda doktor sarankan sy buat bHcg...Lepas Tu selang 1minggu Lepas jumpa doktor sy period...

sy pernah mcmni . test hri hri smar je .takde progress kat line T tu . pekat pun tidak . tetap smar ..sy guna dip n tell jgk , smar . masatu 3w2d , 4w sy bleeding dan gugur . kandungan tak menjadi . biasa nya kalau dah jrk berapa hari , line T akn pekat . kalini sy pregnant , shri sblm priod smar , hri ke 4 lewat dah terang sgt sgt . masatu 4w . apa apa pun bole try upt lainn ok . smoga ada rezeki awak .

Guna UPT yang ada high level sensitivity. Kalau still rasa tak puas hati dengan result, disarankan buat beta hcg di klinik.

1y ago

Beta hcg tu doktor akan ambil darah awak untuk buat pregnancy test. Confirm result tak salah.

period regular ke irregular? klu rse was2 bley peg klinik swasta utk cnfirmation.

1y ago

ontime je period i . tapi sejak ni asyik sakit tetek dgn mual jaa

cba guna upt brand lain plak

guna upt lain..