risau

Hi mum, baru2 ni saya pergi scan. Kalau ikut LMP 8 wks 3 day tapi bila doc scan jadi 7wks 1 day. Normal ke?. Lagi satu saya ada fibroid pula.. Risau nya saya. Doc minta saya dtg lagi 2wks utk scan.

1 Balas

Biasanya scan macam tu mcm normal,doktor x ada ckp apa2 kn,fibroid tu besar ke biasa akan kecut semula lpas bersalin atau kalau besar akan dibuang semasa bersalin kalau czer la. Tanya doktor semula mcm mne