TVS SCAN untuk tentukan due date

ikut period 11 minggu tp buat tvs scan jadi 9 minggu. tak pelah yg penting baby sihat dah nampak heart beat❤️ . ada yg mcm sy tak? #ingintahu

2 Balas

yup. ade je yg mcm ni. sllu jd kt org yg period irregular so sllu akan kira dr scan bukan dr tarikh last period. sbb lain pun ade jugak

sy mcm sis jugak last scan Hari to kalau ikot period dh 7 weeks tapi bile scan baru 5 weeks sbb period irregular..

2y ago

tulah lega hati ni bila doc kata lari 2 mggu tu biasa. yg penting babynya sihat n dh nmpk heart beat n kaki tgn nye gerak.