Tiada denyutan Jantung

Mula2 ada spotting brownish2 mcm tu, then pergi check klinik lain sbb klinik yang mula2 pergi tu xboleh nk check sbb masa tu Dr perempuan tak ada. jadi nya saya pergi ke klinik lain Alhamdulillah baby okay dan dh nampak kelip2. Then keesokan nya pergi la klinik yg sptutnya pergi tiba2 dia check and scan. Dia ckp dia xjumpa denyutan nadi baby. Terus rasa down. Macam2 fikir. Saya bru je 8w5d. Ada tak yg sama mcm saya ? #firstmom #bantusharing #seriusnanya

Tiada denyutan Jantung
1 Balas

Jangan risau ada masa lagi, try scanning 9 weeks plus nanti mesti nampak janin and dengar heartbeats. Kdg2 heartbeats susah nak cari and nak dengar ia susah mcm radio nak cari station yg boleh dengar. Jangan putus harapan, ada masa lagi ya. Ibu continue makan folic acid ya, don't skip.