Kira gerakan baby

Mula kira gerakan baby yang tanda dlm buku pink tu.. Kandungan Berapa minggu ye#ingintahu

10 Balas

kalau saya itu hari 28 week cucuk kancing gigi dos pertama dan minum air gula utk kali kedua sbb saya ada sejarah fmly diebetis.. alhamdulillah kali pertama dan kedua xangkut gdm.. masa 28 week jugak nurse ajar kira gerakan baby dan tanda dalam buku pink hingga due date kita nnti..

klinik lama saya masuk 20week kena kira dah masa tu anak first ..yang sekarang klinik baru sebab dah pindah nurse kata 28week start ..

2y ago

terima kasih, jadi tunggu nurse bagitahu dulu lah baru kita tanda

saya start 27w ++ sbb baby Aktif sgt kann.. so dh boleh start Kira.. maybe ikut atas nurse dan doc jgk tuh..

Saya mula dekat masuk 30w 🤭 doct suruh baru buat.. skali dgn kancing gigi dos petama..

28 weeks.. tunggu misi di kk bagitahu dulu baru tanda ye.

28 minggu sis

28 minggu

28 minggu awk

ya betul tu

28weeks