cream ruam muka bby

muka ank saya ada ruam mcm nih. nih ruam susu ke. bolh share tk cream ap yg sesuai, sbb dh pakai kk punye cream n drapolene. result dia sama je makin teruk. #ingintahu #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #firstbaby

cream ruam muka bby
34 Balas

Mse bby sy dlm hari kne ruam susu dgn pnas . Sy sapu nipis2 cream jenama youbaby . Alhamdulillah dlm 2hari dh hilang ruam tuu .

1y ago

ouh jenama youbaby ye sis. in sha Allah boleh cuba. Thank you sharing and comment ❤️