cream ruam muka bby

muka ank saya ada ruam mcm nih. nih ruam susu ke. bolh share tk cream ap yg sesuai, sbb dh pakai kk punye cream n drapolene. result dia sama je makin teruk. #ingintahu #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #firstbaby

cream ruam muka bby
34 Balas

sy ade tanya nurse kt KK.klu ank dah mula main air liur mmg akan naik ruam kt muka.tangan dan kaki.lap shj dgn kain basah.jgn biarkan kering tu yg jd ruam.

1y ago

maksud nye kene rajin lap je lah yer. in sha Allah sye cuba. sbb kdg ank sye sebelom nk tidur dia suke gosok2 muka dia. tuh sye tgok ruam nye makin teruk.