spotting

Morning ☺☺ . . syaa nak tya akak² yg dah hamil & suda jdi mommy . . syaa sudaa lewat period dri tarikh 27/3 lepas . . dengan tanda² hamil sperti sakit breast , suhu badan tinggi , pening , perut krem , selera makan menaik & kerap buang air kecil . . tapii sekarang syaa bleeding suda 2 hari . . adakah tu spotting @ saya period yg lewat ??? . . sya keliru . . tolong penjelasan . . TQ?

1 Balas

Bg saya tanda2 hamil tu setiap org berbeza2.. so pape kene try cek upt ya.. semoga ada rezekinya

4y ago

Sama2 🥰